Τι μας διαφοροποιεί

Σημεία που διαφοροποιούν την προσφορά υπηρεσιών της ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ, σε σχέση με τους ανταγωνιστές της

Τα σημεία που διαφοροποιούν τη δική μας προσφορά υπηρεσιών σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας, θεωρούμε ότι είναι τα ακόλουθα:

  1. Το μέγεθος της εταιρείας, η οικονομική ευρωστία και η αξιοπιστία της στην αγορά. Η ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ, είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία εκτυπώσεων, με μερίδιο στην αγορά των κυλινδρικών εκτυπώσεων που φτάνει το 60%,  η 2η εκτυπωτική εταιρεία κατέχει το 30% και οι δύο μικρότερες μοιράζονται το υπόλοιπο.
  • Η ποιότητα στην εκτύπωση. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα, τον πιο σύγχρονο προεκτυπωτικό και εκτυπωτικό εξοπλισμό στην ελληνική αγορά. Εφαρμόζει αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της παραγωγής και απασχολεί έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό.
  • Η σημαντικά μεγαλύτερη παραγωγική δυναμικότητα. Η εταιρεία σήμερα με το σύνολο των μηχανών που διαθέτει, έχει δυνητικά εκτυπωτική παραγωγική ικανότητα που αγγίζει τα 5 εκατ. 16σέλιδα ημερησίως και βιβλιοδετική παραγωγική ικανότητα που αγγίζει τα 2 εκατ. φυλλάδια ημερησίως.
  • Η ποικιλία τελικών σχημάτων και onlineπαραγωγών των εντύπων. Η εταιρεία με την ποικιλία των μηχανών που διαθέτει, έχει εκτυπωτική παραγωγική ικανότητα τόσο για σχήμα 21Χ29,5 cm, όσο και για σχήμα 21Χ28 cm, χωρίς να επιβαρύνεται με επιπλέον φύρες χαρτιού.
  • Η απόλυτη καθετοποίηση της εταιρείας. Το σύνολο των παραγωγικών αναγκών της εταιρείας γίνεται inhouse, έτσι ώστε είναι απόλυτα ελεγχόμενο το κάθε στάδιο και επιτυγχάνονται ακόμη και οι πιο απαιτητικοί χρόνοι.
  • Η ασφάλεια της παραγωγικής ικανότητας υπό αντίξοες συνθήκες. Επειδή η παραγωγή μας πραγματοποιείται σε 3 διαφορετικά κτήρια, κανένα τυχόν ατύχημα, φυσικό φαινόμενο  κλπ., δεν μπορεί να μας ακινητοποιήσει παραγωγικά. Λάβετε υπόψη ότι και τα 3 κτήρια διαθέτουν αυτόνομες υποδομές, ώστε κάθε ένα είναι σε θέση να λειτουργεί με πλήρη αυτονομία. Επιπροσθέτως, τα 2 κτήρια διαθέτουν γεννήτριες με μεγάλη ισχύ, ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε απρόσκοπτα και πιθανό πρόβλημα διακοπής ρεύματος.
  • Το ισχυρό και πιστό πελατολόγιο. Τέλος, η ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ διαθέτει, και στηρίζεται, σε ένα πολύ ισχυρό και πιστό πελατολόγιο, που είναι απόλυτα ικανοποιημένο και για το οποίο προσπαθούμε καθημερινά να ανταποκρινόμαστε άψογα σε κάθε ανάγκη και επιθυμία του.