ΝΕΑ ΜΑΣ

Εξαγορά μετοχών της ALPHA EDITIONS ΑΕ

Η εταιρεία ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ A.E. ανακοίνωσε την 7η Ιανουαρίου 2021 την εξαγορά των μετοχών της εταιρείας ALPHA EDITIONS AE, τις οποίες κατείχαν, έως εκείνη την ημέρα, οι ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ, η SLITONIA Ltd και η VICTORY MEDIA AE.

Η ALPHA EDITIONS δραστηριοποιείται στον τομέα των περιοδικών εκδόσεων και των ψηφιακών μέσων, εκδίδοντας τα περιοδικά «ELLE», «HELLO», «7 ΜΕΡΕΣ TV» και «4 ΤΡΟΧΟΙ», ενώ λειτουργεί και τα αντίστοιχα site. Με την εξαγορά αυτή, η ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε., η οποία τα τελευταία χρόνια είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κλάδο εκδόσεων εκτυπώσεων στην Ελλάδα, διευρύνει τη δραστηριότητά της και συνεχίζει τις επενδύσεις σε συγγενείς κλάδους (περιοδικά έντυπα) καθώς και στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης (digitalmedia), προκειμένου να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες της αγοράς, όπως αυτές εξελίσσονται διεθνώς.

Όραμα και δέσμευση των νέων μετόχων της ALPHA EDITIONS AE είναι η διαρκής ανάπτυξη της εταιρείας και η διατήρηση της ηγετικής θέσης των brandnames που διαχειρίζεται, καθώς και η ενίσχυση του συνόλου της δραστηριότητάς της στην ελληνική αγορά.